Tag: blockchain

Minecraft s’do të përfshijë NFT?!
Së fundmi zhvilluesi i Minecraft, Mojang, ka përditësuar udhëzimet dhe rregullat për Minecraft duke sjellë një lajm të cilin nuk e prisnim. Minecraft s’do të ketë NFT. Ky njoftim rreth NFT ka ardhur në website e Minecraft. Duke nisur me…
NFT-të po çmendin njerëzit sipas CEO-s së Binance
CEO i Binance, Changpeng Zhao nuk është një fans i madh i non-fungible-tokens (NFT). Ai mendon se çmenduria e NFT-së është "bonkers" dhe "njerëzit kanë humbur mendjen". NFT është çdo gjë duke filluar nga arti juaj, vizatimi, muzika, GIF, etj…
Hackers vjedhin gati 600 milion dollarë nga një Crypto-game
Hajdutët dixhitalë sapo kryen një tjetër grabitje të madhe të kriptove. Hackers vodhën 173,600 Ethereum (rreth 591.2 milionë dollarë) nga blockchain Ronin që fuqizon Axie Infinity, një lojë e famshme "play to earn" ku lojtarët mund të marrin kripto në…
Janë NFT-të një mashtrim?
Me gjithë polemikat në lidhje me NFT-të, duke përfshirë kompanitë që shpallin mbështetjen për to dhe më pas duke ndryshuar mendim, faqja e lojërave indie Itch.io ka dërguar në Twitter për të konfirmuar qëndrimin e saj për monedhën e blockchain:…
Rusia mund të bëjë ban GPU mining dhe përdorimin e crypto
Banka qendrore e Rusisë njoftoi ndalimin e mundshëm të përdorimit dhe çdo lloj crypto mining në territorin Rus. Ky informacion vjen në dritën e kërcënimeve të përmendura për stabilizimin aktual financiar të vendit, mirëqenien e qytetarëve të vendit dhe pavarësinë…
Krijuesi i Reddit flet se lojërat Crypto Play-To-Earn do të mbizotërojnë tregun në 5 vite
Një themelues i Reddit Alexis Ohanian është figura më e fundit e industrisë që shpreh entuziazëm për konceptin e lojërave play to earn. Sipërmarrësi është optimist për lojërat play to earn, duke parashikuar se ajo do të dominojë botën e…
Këto janë 10 NFT-të më të shtrenjta që janë shitur
NFT-të, ose Non-Fungable Tokens, po bëhen gjithnjë e më popullore, pasi investitorët dhe koleksionistët kërkojnë të përfshihen në trendin më të fundit të blockchain, dhe disa nga çmimet që paguhen për këto pjesë janë të çmendura. NFT-të u rritën jashtëzakonisht…
Ubisoft po fillon të vendosi NFT në lojërat e saj
Ubisoft është përfundimisht e para e madhe kompani e industrisë së lojërave që vjen të përdorë NFT për lojërat e saj. Konkretisht, sapo u prezantua Ubisoft Quartz që është "platformë për luajtshmëri dhe energy-efficient NFT në tituj AAA". Fillimi do…
Asmongold tallet me njerëzit që shpenzojnë miliona për NFT
Ylli i Twitch Asmongold nuk ka frikë të shprehë opinionet e tij për tema, dhe tani, rritja e NFT-ve ka kaluar në mendjen e tij. Megjithatë, pikëpamjet e tij për teknologjinë blockchain nuk u përshtaten të gjithëve. Rritja eksponenciale e…
Ubisoft po mendon të bëjë lojërat e saj blockchain
Ubisoft mbajti thirrjen e saj të fitimeve për tremujorin javën e kaluar, dhe krahas adresimit të financave të saj dhe listës së ardhshme të lojërave, drejtuesit e saj diskutuan gjithashtu edhe blockchain. Ubisoft po futet në biznesin e blockchain. Kompania…