Tag: blockchain games

Hackers vjedhin gati 600 milion dollarë nga një Crypto-game
Hajdutët dixhitalë sapo kryen një tjetër grabitje të madhe të kriptove. Hackers vodhën 173,600 Ethereum (rreth 591.2 milionë dollarë) nga blockchain Ronin që fuqizon Axie Infinity, një lojë e famshme "play to earn" ku lojtarët mund të marrin kripto në…
Ubisoft po fillon të vendosi NFT në lojërat e saj
Ubisoft është përfundimisht e para e madhe kompani e industrisë së lojërave që vjen të përdorë NFT për lojërat e saj. Konkretisht, sapo u prezantua Ubisoft Quartz që është "platformë për luajtshmëri dhe energy-efficient NFT në tituj AAA". Fillimi do…
Ubisoft po mendon të bëjë lojërat e saj blockchain
Ubisoft mbajti thirrjen e saj të fitimeve për tremujorin javën e kaluar, dhe krahas adresimit të financave të saj dhe listës së ardhshme të lojërave, drejtuesit e saj diskutuan gjithashtu edhe blockchain. Ubisoft po futet në biznesin e blockchain. Kompania…