Tag: block

5 mënyra për të kuptuar nëse ju kanë bërë block në WhatsApp
WhatsApp është një aplikacion për biseda, telefonata dhe shkëmbim fotosh i përdorur nga qindra miliona njerëz në mbarë botën. Pra, nuk është për t'u habitur që WhatsApp ju lejon të bllokoni përdoruesit nga të cilët nuk dëshironi të dëgjoni më.…
Si të bëni ‘parry’ sulmet në Ghost of Tsushima | GUIDE
Përveç botës së mrekullueshme, Ghost of Tsushima solli edhe sistemin e saj të dyluftimit i cili është i vështirë jo vetëm për lojtarët e rinj, por gjithashtu për ata të vjetrit. Një ndër pjesët më kryesore të këtij sistemi është…
Është më e lehtë të bëni block dhe ban tashmë në Twitch
Nuk është e thjeshtë të jesh Twitch mod, por në fakt u bë pak më e thjeshtë Një nga disa konstantet në jetë është se biseda Twitch është një rrëmujë. Rrethanat dhe intensiteti do të ndryshojnë, por herët a vonë…