BlizzCon Online do të jetë falas
Sot do ishte shënuar finalja e BlizzCon 2020 dhe teksa konventa u anullua për arsye të qarta, Blizzard ka konfirmuar se do të marrim një zëvendësim online për të në fillimin e vitit të ardhshëm. Sot, presidenti J Allen Brack…