fbpx
Çfarë dimë derimë tani mbi zhvillimet e Diablo IV?
Ky ka qenë një vit mjaft i ngjeshur për Blizzcon në krahasim me vitet e tjera Njoftimi i Diablo Immortal ka sjellë reagime jo të këndshme nga fansat që mendonin me të drejtë se kishte ardhur koha për Diablo IV.…
Diablo 4 na njofton se u tërhoq nga BlizzCon në minutën e fundit
Diablo 4 nuk u prezantua në BlizzCon. Ju tashmë e dini - Keynote Blizzard përfundoi cuditshëm vetëm me Diablo Immortal-verioni për celular, dhe mungesa e vazhdimësisë, e bazuar në PC ka mbushur me zemërim jo pak lojtarë në internet. Prapambetja…