fbpx
Blizzard Entertainment anullon 50% të lojërave që zhvillon
Zhvilluesi Blizzard Entertainment ka anulluar 50% të lojërave që ka patur në zhvillim dhe ish shefi i Blizzard, Mike Morhaime, më në fund na ka shpjeguar pse. Për ata që nuk e dinë, Blizzard ka lançuar vetëm dy lojëra të…
Zbulohet data e lançimit të World of Warcraft Classic
Fans-at e lojës janë më të gëzuar se kurrë më parë Fansat u gëzuan pa masë kur zbuluan se Blizzard Entertainment lajmëroi zyrtarisht ringjalljen e World of Warcraft Classic. Tashmë, kemi një datë zyrtare se kur loja do të lançohet…