Arma e re Blizzard Blitzer është bërë leak në Fortnite
Kjo armë do të vijë për të festuar festat e fundvitit Sezoni dimëror gjithmonë ka sjellë një atmosferë festive në Fortnite Battle Royale, duke filluar nga wraps, tek skins e duke kaluar tek loading screens. Kjo gjë ndodh dhe për…