Këto janë updates dhe notes më të fundit për Wild Rift Patch 1.0a
Blitzcrank, Vayne dhe Xin Zhao do të marrin nerf Riot Games ka zbuluar shënimet dhe përditësimet për League of Legends: Wild Rift's patch 1.0a, duke treguar se Blitzcrank, Vayne dhe Xin Zhao po marrin nerf. Riot gjithashtu ka thënë që…
Buff i ri i Blitzcrank e ka bërë Rocket Grab të frikshëm
Kujdes nga roboti! Pas lançimit të Patch 9.19 në League of Legends, shumë njerëz kuptuan çuditërisht se Rocket Grab i Bliztcrank mund të arrinte në vende që nuk mundej më parë. Për këtë arsye, shumë lojtarë kanë filluar të përdorin…