Tag: blink

X Team dhe Blink në Adria Season 6 Finals
Dy prej ekipeve më të mëdha shqiptare të CS:GO, X Team dhe Team BLINK, morën pjesë në një prej eventeve më të mëdha të CS:GO në rajon duke siguruar një vendin e dytë dhe të tretë respektivisht. Por çfarë ndodhi…
Çfarë po ndodh me Team BLINK?
Së fundmi shumë evente kanë ndodhur brenda ekipit të Team BLINK duke i bërë njerëzit goxha konfuz. Çfarë po ndodh në të vërtetë me Team BLINK? E gjitha nisi pas largimit të Rigon “rigoN” Gashi dhe Sener “SENER1” nga Team…
Team BLINK arrin Rank 23 në HLTV dhe ftohet në Elisa Invitational Winter | CSGO
Pas një rrugëtimi të madh nëpër tournament të ndryshme gjatë vitit 2021, Team BLINK e nis vitin 2022 mbarë duke thyer një rekord në rank e HLTV dhe gjithashtu të ftohet në tournament e Elisa Esports. HLTV është një platformë…
Team BLINK thyen një rekord të ri
Team BLINK është një ndër ekipet më të famshme shqiptare e cila së fundmi ka filluar të përfshihet në skena të ndryshme të esports rajonal dhe evropian. Dhe së fundmi TEAM Blink ka arritur një rekord të ri personal, tashmë…
BLINK mund Wisla Krakow dhe luan sot kundër Anonymo për një shans në ESL
BLINK është një prej ekipeve më të mëdha shqiptare e cila arriti deri në Grand Finals e Gjirafa50 Masters League Season 2. Së fundi BLINK ka arritur në Upper Semi-Finals në ESEA Premier Season 38 Europe duke mundur shumë ekipe…
BLINK arrin në Grand Finals, forZe shpallet fitues i Gjirafa50 Masters League Season 2
Gjirafa50 Masters League Season 2 zhvilloi gjatë dy ditëve të fundit Grand Finals në të cilën morën pjesë 4 ekipe: Trasko, AVE, BLINK dhe forZe. Por çfarë ndodhi gjatë Grand Finals? Grand Finals i Gjirafa50 Masters League Season 2 u…
Kur dhe ku do të zhvillohet Gjirafa50 Masters League Finals dhe si të merrni pjesë
Pas një rrugëtimi të gjatë, më në fund Gjirafa50 Masters League Season 2 ka arritur në finalet e saj të quajtura LAN Finals dhe të cilat do të zhvillohen fizikisht. Por ku dhe kur do të zhvillohen LAN Finals dhe…
Cilat janë ekipet pjesëmarrëse në Finals e Gjirafa50 Masters League?
Playoffs e Gjirafa50 Masters League Season 2 sapo u mbyllën duke shpallur ekipet pjesëmarrëse në Gjirafa50 Masters League LAN Finals. Por cilat janë këto ekipe? Ekipet e kualifikuara për në Gjirafa50 Masters League LAN Finals janë BLINK, Trasko, AVE dhe…
BLINK arrin të fitojë kundër eSuba në Gjirafa50 Masters League
Gjatë ditës së djeshme u zhvilluan dy përballje të rëndësishme në Gjirafa50 Master League ku një ndër këto përballje ishte ajo midis Team BLINK dhe ekipit të eSuba. Përballje midis BLINK dhe eSuba u zhvillua gjatë ditës së djeshme ku…
Cilat janë ekipet që do të luajnë në Gjirafa50 Masters League Playoffs?
Më në fund janë shpallur 8 ekipet që do të marrin pjesë në Gjirafa50 Masters League Playoffs të cilat do të përballen kundër njëra tjetrës për të arritur në LAN Finals. Por cilat janë ekipet pjesëmarrëse në Gjirafa50 Masters League…