Tag: blink team

X Team dhe Blink në Adria Season 6 Finals
Dy prej ekipeve më të mëdha shqiptare të CS:GO, X Team dhe Team BLINK, morën pjesë në një prej eventeve më të mëdha të CS:GO në rajon duke siguruar një vendin e dytë dhe të tretë respektivisht. Por çfarë ndodhi…
Çfarë po ndodh me Team BLINK?
Së fundmi shumë evente kanë ndodhur brenda ekipit të Team BLINK duke i bërë njerëzit goxha konfuz. Çfarë po ndodh në të vërtetë me Team BLINK? E gjitha nisi pas largimit të Rigon “rigoN” Gashi dhe Sener “SENER1” nga Team…
BLINK mund Wisla Krakow dhe luan sot kundër Anonymo për një shans në ESL
BLINK është një prej ekipeve më të mëdha shqiptare e cila arriti deri në Grand Finals e Gjirafa50 Masters League Season 2. Së fundi BLINK ka arritur në Upper Semi-Finals në ESEA Premier Season 38 Europe duke mundur shumë ekipe…