Tag: blink esea

BLINK i rikthehet fitoreve në ESEA Premier Season 37
Para pak kohësh, ekipi shqiptar i CS:GO, BLINK, u ftua të merrte pjesë në ESEA Premier Season 37 Europe. Gjatë këtij eventi, BLINK u përball me ekipe të forta duke pësuar disa humbje të njëpasnjëshme por së fundmi ky ekip…
BLINK bëhet pjesë e Season 37 të ESEA League
ESEA League është një ndër ligat më të mëdha esports për CS:GO në botë e cila zhvillon liga të ndryshme. Një ndër to është ESEA PREMIER ku momentalish po zhvillohet Season 37 Europe dhe ku gjithashtu kemi të ftuar një…