Tag: bleach game

Një lojë e re anime Bleach mund të vijë së shpejti
Anime e Bleach po përgatitet për rikthim me arc e fundit të saj të quajtur Thousand Year Blood War dhe disa thashetheme se së bashkë me të do të zbulohet edhe një lojë e re kanë nisur. Ky informacion na…