Tag: bleach anime

Bleach bën hype një prej betejave më të mëdha të serisë
Anime e Bleach po përgatitet për t’u rikthyer përsëri këtë tetor me arc final pas pothuajse 9 vitesh. Dhe autori i serisë, Tito Kubo, nuk kishte si të humbte mundësinë për të bërë hype një prej betejave më të mëdha…