Tag: blast premier spring showdown

Kur dhe kundër kujt do të përballet Bad News Eagles në Blast Premier
Pas kualifikimit të tyre në PGL Major Antwerp 2022, Bad News Eagles kanë një event tjetër goxha të rëndësishëm për të marrë pjesë i cili është BLAST Premier Spring Showdown 2022 Europe. Pas pjesëmarrjes së tyre në TWR Eastern European…
Bad News Eagles kualifikohen për BLAST Premier Spring Showdown 2022
Që prej formimit të tyre para disa javësh, Bad News Eagles ka arritur suksese të mëdha ku një ndër to ishte edhe kualifikimi në PGL Major Antwerp 2022. Dhe tani Bad News Eagles ka arritur një sukses tjetër, të kualifikohet…