Tag: blast premier spring showdown 2022

Kryeministri i Kosovës përgëzon Bad News Eagles
Bad News Eagles ka kryer arritje të mëdha në një kohë goxha të shkurtër që prej krijimit të ekipit duke arritur një famë goxha të madhe. Dhe kjo gjë nuk kishte si të mos shpëtonte pa u marrë vesh edhe…
Bad News Eagles humb ndaj NIP, s’kualifikohet nga Blast Premier
Bad News Eagles ishte pjesë e BLAST Premier Spring Showdown 2022 Europe dhe ku u përball gjatë ditës së djeshme kundër ekipit të Ninjas in Pyjamas. Gjatë përballjes së tyre kundër NIP, ekipi i BNE fatkeqësisht humbi me rezultatin 2…
Kur dhe kundër kujt do të përballet Bad News Eagles në Blast Premier
Pas kualifikimit të tyre në PGL Major Antwerp 2022, Bad News Eagles kanë një event tjetër goxha të rëndësishëm për të marrë pjesë i cili është BLAST Premier Spring Showdown 2022 Europe. Pas pjesëmarrjes së tyre në TWR Eastern European…
Bad News Eagles kualifikohen për BLAST Premier Spring Showdown 2022
Që prej formimit të tyre para disa javësh, Bad News Eagles ka arritur suksese të mëdha ku një ndër to ishte edhe kualifikimi në PGL Major Antwerp 2022. Dhe tani Bad News Eagles ka arritur një sukses tjetër, të kualifikohet…