Loja për telefon ‘Blade Runner 2049’ është në zhvillim
Alcon Entertainment dhe publicisti dhe zhvilluesi i lojërave finlandez Next Games po bashkëpunojnë në një lojë për “Blade Runner 2049”. Drejtori i përgjithshëm i Next Games Teemu Huuhtanen e bëri lajmërimin të mërkurën, në ditën e dytë të Electronic Entertainment…