fbpx
Mirëprisni ardhjen e Nuketown në Call of Duty: Black Ops 4
Nuketown do të vijë në Call of Duty: Black Ops 4. Ky version i ri i Nuketown ka një estetikë vizuale të Rusisë dhe duket mjaft i ftohtë gjithashtu. Fatkeqësisht nëse nuk keni PlayStation 4 do t'iu duhet të prisni pak…