fbpx

Tag: Black Ops Cold War’s

NICKMERCS zbulon armën Warzone “OP” që askush nuk po përdor
Ylli i streaming Nick ‘NICKMERCS’ Kolcheff beson se Groza e Warzone është "OP" kur përdoret në mënyrën e duhur dhe mund të jetë në rrugën e saj për t'u bërë pjesë e meta. Meta në Warzone ka qenë në përdorim…