Këto janë armët që duhet të përdorni në Black Ops – Cold War: Zombies
Ja çfarë mendojmë se janë armët më të mira për t'u përdorur në Zombies Survival in Black Ops Cold War Zombies përcaktohet nga shumë faktorë, por jo shumë janë më të rëndësishëm sesa arma që ju vendosni të merrni në…
Black Ops Cold War shfaq të gjitha informacionet për Zombies
Disa detaje të Zombies janë zbuluar Me vetëm disa javë që kanë mbetur deri në daljen e Call of Duty: Black Ops Cold War, lojtarët dhe fansat kanë kthyer vëmendjen e tyre tek ajo që vjen në titullin e ri.…
Shihni trailerin e ri të çmendur të Zombies në Black Ops – Cold War
Modaliteti co-op i mirënjohur kthehet këtë vjeshtë Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies u zbulua zyrtarisht në një trailer të ri para pak orësh pasi u zbulua më parë nga komuniteti. Pas shumë leaks nga dataminers, më në…