M16 dominon në Call of Duty: Black Ops Cold War
Cdo gjë që duhet të dini rreth M16 si dhe loadout-i që duhet të merrni për të dominuar në lojë Pushka iconic M16 kthehet në Call of Duty: Black Ops Lufta e Ftohtë dhe lojtarët e kanë përdorur atë për…
Ja çfarë ju duhet për të luajtur Black Ops – Cold War Beta në PC-në tuaj
Ju mund të merrni parasysh faktin që kërkesat për të luajtur Beta-n rendisin vetëm 45 GB hapësirë në hard drive. Nëse jeni të mërzitur me madhësinë e instalimit Modern Warfare, mos u entuziazmoni shumë, kjo është ndoshta vetëm për beta.…
Kjo është gjithçka që e bën të ndryshme Black Ops – Cold War: Beta nga Alpha
Zhvilluesit, Treyarch kanë lëshuar patch notes të plota që detajojnë të gjitha ndryshimet që ata bënë në Black Ops Cold War midis Alpha dhe Beta Patch notes më poshtë përfshijnë plot informacion rreth asaj në të cilën Treyarch u përqëndrua…
Ja çfarë ju duhet për të luajtur Black Ops – Cold War Beta në PC-në tuaj
Beta vjen në PC më 15 Tetor Datat tashmë janë konfirmuar: Raundi i testimit i kësaj jave është vetëm për PS4, ndërsa lojtarët e PC dhe Xbox që kanë porositur lojën mund të fillojnë me shpërthime më 15 Tetor. Të…
Si të bëni pre-load Black Ops: Cold War Beta?
Call of Duty: Black Ops Cold War Beta vjen nesër dhe ne kemi gjithçka që ju duhet të dini se si ta bëni load paraprakisht dhe ta shkarkoni atë përpara kohe në PS4, Xbox One dhe PC Periudha e early…