Pesë ndryshimet që Black Ops – Cold War duhet të bëjë pas Alpha
Me Black Ops Cold War Alpha tani me nje rearview, le të hedhim një vështrim në pesë ndryshime që do të dëshironim të shihnim përpara publikimit të plotë të lojës në 13 nëntor. Ekskluzive e Cold War Alpha e PlayStation…
3 këshilla për t’ju ndihmuar në Black Ops – Cold War Alpha
Black Ops - Cold War Alpha është zyrtarisht këtu për lojtarët e PlayStation 4 dhe ndihet shumë ndryshe kur krahasohet me lojërat e tjera të Call of Duty Black Ops Cold War Alpha është më në fund këtu për të…