Tag: Black Ops 2

Kjo hartë nga Black Ops 2 po vjen në CoD: Black Ops – Cold War
Express nga Black Ops 2 po vjen në Call of Duty: Black Ops Cold War më 4 shkurt Express ishte një nga hartat më të njohura në Black Ops II dhe është një kujtim i mirë për lojtarët veteranë të…
Kjo hartë e Black Ops 2 do të vijë në CoD Mobile Season 11 për Halloween
Zhvilluesit e Call of Duty Mobile kanë konfirmuar rikthimin e një harte shumë të pëlqyer nga fansat në formën e një versionit të Halloween-it të Black Ops 2 Standoff. Në 2 tetor zhvilluesit postuan në twitter shenjën e parë për…