Tag: black lagoon

Shqipëria shfaqet në një manga japoneze
Shqipërinë e kemi parë pothuajse kudo dhe në shumë forma mediatike. Dhe tashmë Shqipëria është shfaqur në një manga goxha të famshme japoneze. Manga për të cilën po flasim është Black Lagoon, një seri popullore në Japoni. Dhe një ndër…
PUBG Mobile sjell një crossover të ri me Black Lagoon
Zhvilluesit e PUBG Mobile, Lightspeed i Tencent dhe Quantum Studios ka zbuluar crossover e radhës që loja do të sjellë. Dhe kësaj here do të jetë përsëri me një anime goxha popullore. Pas crossover që PUBG Mobile po kryen me…