Tag: black desert

Nxitoni të merrni MMO Black Desert falas në Steam
Tani mund ta merrni Black Desert falas në Steam. MMO-ja nuk është ende free to play por një ofertë e re me kohë të kufizuar do t'ju lejojë të merrni një kopje të Black Desert për ta mbajtur. Ju keni…
Shikoni trailerin e lançimit të Crimson Desert
Crimson Desert është loja më e re nga zhvilluesit e Black Desert. Pearl Abyss, një kompani zhvillimi nga Koreja e Jugut e njohur për Black Desert Online, ka nxjerrë sot trailer-at për tre lojëra MMO që kishte njoftuar më herët…
MMORPG ‘Black Desert’ do të marri mode battle royale
Black Desert është lojë aksion third-person nga zhvilluesi Korean Pearl Abyss. Loja klasifikohet si MMORPG dhe ju duhet të jeni eksplorues dhe sfidues ndaj armiqve tuaj nëse doni tja dilni mbanë. Pak ditë më parë,  Online Executive Producer-i i Black Desert,…
Black Desert do të përdorë fuqinë e Xbox One X
Gjatë konferencës së Microsoft, Pearl Abyss lajmëroi mbërritjen e Black Desert në Xbox One X dhe shpjegoi arsyen për këtë zgjedhje. Skuadra e zhvillimit tha që për shkak të performancës së re të konsolës ata kanë vendosur ta zhvillojnë Black…