Black Desert Mobile është tashmë e disponueshme kudo në iOS dhe Android
Sot, Pearl Abyss lançoi MMORPG open-world action në iOS App Store dhe Google Play Store, pasi arriti mbi 4.5 milionë para regjistrime. Me lançimet e saj të suksesshme në Kore, Japoni dhe Taiwan, Black Desert Mobile do të vazhdojë të…