Black Clover zbulon më shumë rreth trajnimit të Asta me fuqitë e tij të reja
Së fundmi manga e Black Clover zbulon më shumë detaje rreth Asta dhe fuqive të tij të reja Kapitulli më i fundit i Black Clover ka filluar të tregojë më shumë rreth trajnimit të Asta me fuqitë e tij të…
Black Clover zbulon emrin e Devil të Asta (Spoilers)
Ngjarjet e fundit në Black Clover zbulojnë shumë sekrete për të cilat fansat kishin pritur një kohë të gjatë Devil brenda grimmoire të Asta ka qënë një prej mistereve kryesore që historia e Black Clover e krijuar nga Yuki Tabata…