Fortnite feston 2 vjetorin e saj me sfida dhe shpërblime
Gëzuar ditëlindjen Fortnite! Mund të jetë e vështirë të imagjinosh se Fortnite ka vetëm dy vite që është lançuar, sidomos duke patur parasysh se sa e madhe është bërë si lojë dhe se sa shpesh flitet për të, duke të…