Tag: bind

Lojtarët e Valorant duhet ti shmangen këtij vendi në Bind
Valorant është loja më e fundit e FPS taktike, por ka pjesën e vet të gabimeve dhe defekteve. Për fat të mirë, zhvilluesi është i shpejtë të marrë shënime dhe t'i rregullojë ato. Sidoqoftë, disa defekte janë shumë delikate për…