Tag: binance ceo

NFT-të po çmendin njerëzit sipas CEO-s së Binance
CEO i Binance, Changpeng Zhao nuk është një fans i madh i non-fungible-tokens (NFT). Ai mendon se çmenduria e NFT-së është "bonkers" dhe "njerëzit kanë humbur mendjen". NFT është çdo gjë duke filluar nga arti juaj, vizatimi, muzika, GIF, etj…