Modi më i fundit i Resident Evil sjell së bashku C.J dhe Big Smoke nga GTA: San Andreas
"Oh shit here we go again" Resident Evil 2 ka qenë një nga lojërat më të suksesshme të vitit deri më tani. Të gjithë thonë që i është afruar shumë origjinalit dhe se ka kombinuar aksionin, horrorin, misterin dhe strategjinë…