Tag: big fight entertainment

Netflix blen një studio tjetër zhvilluese për video lojërat
Para disa kohësh, Netflix zbuloi se kishte në plan që të sillte në platformën e saj industrinë e gaming dhe mesa duket një studio tjetër zhvilluese për video lojërat. Në një njoftim të kryer së fundmi, Netflix ka njoftuar se…