Tag: big bang mission

Ja se kur do të vijë Dragon Ball Heroes
Super Dragon Ball Heroes ka zbuluar datën e lançimit të episodit të ri të animes! Seria promovuese anime për lojën e kartave në Japoni aktualisht po hap rrugën përmes arc të Big Bang Mission, dhe me episodin e saj të…