Dikush krijoi një biçak zvicerian në CS:GO
Lojtarët kanë filluar një peticion për ta shtuar në lojë. Pas lançimit të Classic Knife në CS:GO në 18 tetor, fansat janë mbledhur bashkë dhe po kërkojnë që një biçak zvicerian të sillet së shpejti në lojë. Një përdorues i…