Beta test i Halo 4 zgjatet deri më 6 nëntor, tani përfshin crossplay për Halo: Reach
Closed beta test i Halo 4, "flight", në gjuhën e Halo, që u zhvillua javën e kaluar është shtyrë në 6 Nëntor dhe është bërë update me një sërë rregullimesh dhe ndryshimesh, si dhe mbështetjen e crossplay për Firefight dhe…