10 lojërat më të mira të kësaj dekade
Këto janë, sipas nesh, lojërat më të mira të dekadës që po lëmë pas Dekada që sapo kaluam pa dyshim që ishte një periudhë shumë e rëndësishme për industrinë e videolojërave. Duke marrë parasysh shumëllojshmërinë e lojërave, sidomos open-world, dhe…
Lojërat më të mira të lançuara gjatë 2019 dhe ku mund t’i gjeni ato
Një listë me disa nga lojërat që mund t'i keni humbur gjatë këtij viti Gjysma e parë e 2019 tashmë ka kaluar dhe duhet thënë se ky vit ka sjellë shumë lojëra të mira. Aq shumë, sa ju padyshim që…