Tag: bernie sanders

Ky youtuber vendos Bernie meme në një videolojë
Një YouTuber mori meme-n e Bernie Sanders dhe e vendosi atë në sa më shumë lojëra që kishte mundësi dhe rezultatet janë disa nga përdorimet më qesharake të memeve që kemi parë ende Dëshironi të shihni Bernie duke përdorur një…
Bernie Sanders meme tashmë është një personazh që mund të luhet në Soulcalibur 6
Tashmë mund të luani si Bernie Sanders në karrigen e tij, brenda Soulcalibur 6. Mund të themi se më mirë se kaq nuk mund të bëhej. Kemi të bëjmë thjesht me Bernie në karrigen e tij. Ai as nuk animohet,…
Vendosni Bernie Sanders kudo në botë përmes këtij website
Ku është destinacioni i rradhës. Nëse keni ndonjë farë rrjeti social është e pamundur të mos i keni parë memet e shumta që janë bërë me Bernie Sanders, teksa ai rrinte ulur gjatë inagurimit të Presidentit Joe Biden. Tani ka…
Memeja e Bernie Sanders tashmë është dhe në videolojëra
Pse është kaq e famshme një foto e senatorit amerikan Bernie Sanders i ulur në një karrige? Ndoshta është pamja e tij e dorëheqjes për të qenë në të ftohtë, ose kuptimi që ai kaloi nga përurimi i Presidentit Joe…