Tag: bernie memes

Memeja e Bernie Sanders tashmë është dhe në videolojëra
Pse është kaq e famshme një foto e senatorit amerikan Bernie Sanders i ulur në një karrige? Ndoshta është pamja e tij e dorëheqjes për të qenë në të ftohtë, ose kuptimi që ai kaloi nga përurimi i Presidentit Joe…