Tag: bernie meme

Ky youtuber vendos Bernie meme në një videolojë
Një YouTuber mori meme-n e Bernie Sanders dhe e vendosi atë në sa më shumë lojëra që kishte mundësi dhe rezultatet janë disa nga përdorimet më qesharake të memeve që kemi parë ende Dëshironi të shihni Bernie duke përdorur një…