Tag: bermuda 2.0

Ja se si duket Bermuda 2.0 në Free Fire
Me ardhjen e vitit 2021, zhvilluesit në Garena kanë lëshuar një version të ri të hartës së tyre ikonë me ndryshime të mëdha dhe vende të reja për të zbuluar Një sezon i ri ka ardhur në Free Fire dhe…