Astralis shkruajnë historinë duke fituar StarLadder Berlin Major
Ky Major kishte padyshim shumë surpriza StarLadder Berlin Major 2019 tashmë është mbyllur me Astralis që kanë arritur titullin me një performancë dominante ndaj AVANGAR, duke vendosur gjithashtu dhe një rekord. Astralis janë sërish në krye dhe gjithashtu janë futur…