Tag: bento box crate

Call of Duty Mobile shton anime skins të para në lojë
Skins e para anime shtohen në versionin mobile të Call of Duty Siç ndoshta shumë prej jush e keni venë re, fenomeni “anime” po pushton botën duke hyrë në shumë industri të ndryshme dhe gjatë viteve të fundit edhe në…