Cross-play do të vijë në Dead by Daylight
Lajme të reja për Dead by Daylight thjesht vazhdojnë dhe vijnë. Zhvilluesi Behaviour Interactive ka zbuluar një kapitull të ri për Dead by Daylight, Silent Hill dhe tani studioja ka zbuluar një veçori të re që do i lërë lojtarët…
Njoftohet se Dead by Daylight do të vijë për Android dhe iOS
Të gjithë ju që mund ta keni luajtur lojën e famshme të Behaviour Interactive më parë, e dini se sa e tensionuar mund të bëhet situata kur njëri është në rolin e viktimës, duke u përpjekur t'ja mbathë nga një…