Tag: Beast Pirates

One Piece Cliffhanger përball Zoro me King
SPOILER ALERT Lufta për Wano po hyn në një territor të ri të rrezikshëm në kapitujt e rinj të mangës së One Piece, me Luffy edhe një herë duke u zhytur përsëri në betejën për fatin e kombit të izoluar…
One Piece sjell promo për episodin 982
Lufta për Wano Arc sapo ka filluar në episodet e fundit të One Piece, dhe duket sikur pjesa tjetër e animes së serialit të famshëm Shonen do të eksplorojë më tej kërcënimin e tmerrshëm të Pirates Beast, jo vetëm përmes…