Dy Brawlers, një game mode i ri dhe piratë do të vijnë në Brawl Stars
Bea dhe Max do të vijnë në update-in e ardhshëm të Brawl Stars Bëhuni gati për lundrim! Update i ardhshëm në Brawl Stars do të sjellë një tematikë pirate, siç zbuloi Supercell ditën e djeshme. Një game mode i ri…