Tag: BE

Google tregon se fjala më e kërkuar në Bing është ‘Google’
Në korrik, kompania mëmë e Google, Alphabet u gjobit me 4.3 miliardë euro dhe u godit me një urdhër antitrust nga Bashkimi Evropian. U akuzua se dyshohet se përdorte taktika të ndryshme që synonin të nxirrnin jashtë çdo motor kërkimi…
TikTok i bashkohet Code of Practice on Disinformation të BE
TikTok është platforma më e fundit që i është bashkuar Code of Practice të Bashkimit Europian në terma të mosinformimit, duke rënë dakord për disa hapa vullnetarë që synojnë luftën kundër përhapjes së informacioneve të rreme online. Platforma e publikimit…