Eventet kompetitive të League of Legends vijnë në BBC
BBC do të transmetojë dy kompeticione të League of Legends këtë verë. UK League Championship (UKLC) dhe Northern League of Legends Championship (NLC) do të jetë në dispozicion për të parë live në iPlayer BBC dhe aplikacionin BBC Sport, duke…
Kullave të 5G në Britani janë duke i vënë zjarrin për shkak të teorive që i lidhin me Coronavirus
5G po shkakton anarki në Mbretërinë e Bashkuar Shtyllat e internetit 5G janë duke u vënë zjarrin në Mbretërinë e Bashkuar, pasi teoritë konspirative online kanë lidhur mashtrime kullat e qelizave me pandeminë koronavirus. BBC raporton se të paktën tre…
BBC ka kryer një intervistë brenda botës së Watch Dogs: Legion
BBC ka dëerguar një gazetar në Kanada së fundmi për të mbajtur një intervistë në Piccadilly Circus. Gjithsesi, këtu nuk bëhej fjalë për Piccadilly Circus në jetën reale, pasi intervista u zhvillua në një koncept të vendndodhjes kur do të…
Disa prej lojtarëve më të mirë të Rainbow Six përdorin hacks
Një dokumentar i BBC hedh më shumë dritë mbi fenomenin e hacking në lojëra Hacking në lojërat online multiplayer është një problem që sa vjen dhe rritet. Lojëra si Overwatch, PUBG, Battlefield dhe Rainbow Six: Siege ndikohen nga hackers të…