Tag: battlestations

Ninja rendit se sa i mirë është ‘gaming setup’ i juaj
Tyler ‘Ninja’ Blevins u kërkoi fansave të postonin fotografi të gaming setups të tyre dhe u ofruan t'i rishikonin ato, dhe interneti nuk i zhgënjeu, duke shfaqur një gamë mbresëlënëse të battlestations në të gjitha format, madhësitë dhe ngjyrat. Ninja…