Diçka nuk shkon me Shotguns në Fortnite Chapter 2
Me prezantimin e Fortnite Chapter 2, loja ka patur ndryshimet më të mëdha që kemi parë deri tani, por ka një funksion super të thjeshtë që duket të jetë komplet defektoz. Chapter 2 i Fortnite erdhi në 15 tetor dhe…