fbpx

Tag: battlefront 2

Epic Games Store do të sjellë falas Star Wars Battlefront 2
Javën e ardhshme, Epic Games Store po dhuron Star Wars: Battlefront II 2017 si pjesë e programit të tyre në vazhdim të lojërave falas. Ky program ka qenë një përfitim për lojtarët që harxhojnë para dhe janë mbërthyer në shtëpi…
Shihni Baby Yoda teksa masakron një qytet në këtë mod të Battlefront 2
Një mod i ri përmban një "Baby Yoda" që mund të luhet në Star Wars Battlefront 2 në PC. Ai zëvendëson skin-in e përdorur për BB-8 me një që përngjan shumë me The Child nga The Mandalorian në Disney Plus.…