Tag: battlefield 4042

Battlefield 2042 dëshpërohet me numrin e lojtarëve
Numri i lojtarëve të Battlefield 2042 në Steam ka arritur një pikë të re të ulët. Pas lançimit të FPS më të fundit online në fund të vitit 2021, Battlefield 2042 ngadalë ka përgjakur bazën e tij të lojtarëve. Dhe…